
Konditeris
Darbo aprašymas
Konditeris kepa duoną, sausainius, pyragaičius ir tortus, gamina desertus viešbutyje vykstantiems pobūviams ir konferencijoms, taip pat teikia konditerijos gaminius į kavinę ir restoraną.
Šie darbai paskirstomi tarp pamainoje dirbančių konditerių, vis dėlto pageidaujama, kad pretendentai nebūtų siauros specializacijos ir gebėtų atlikti bet kurį iš šių darbų.
Reikalavimai
Profesionalumas, šiuolaikiškas ir inovatyvus požiūris.
Gebėjimas dirbti racionaliai, užtikrinti konditerijos gaminių kokybę, jų skonį ir išvaizdą.
Gebėjimas apskaičiuoti produktų poreikį dienos konditerijai pagaminti.
Darbo patirtis - ne mažiau nei 2 metai.
Įmonė siūlo
Nemokamas tarnybinio autobuso paslaugas, nemokamą maitinimą.
Socialines garantijas.
Dalyvavimą motyvacinėse programose.