• Užtikrinti žuvies perdirbimo gamybos technologinio proceso, išeigų kontrolę, gaminamos produkcijos kiekybinę ir kokybinę atitiktį;
• Užtikrinti veiklos atitikimą žuvies produktų gamybos ir kokybės standartų reikalavimus;
• Įgyvendinti gamybos plėtros projektus;
• Produktų receptūrų kūrimas ir tobulinimas.
• Pavaldžių darbuotojų darbo organizavimas ir kontrolė
Reikalavimai
• Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas maisto produktų technologijos srityje arba ne mažiau kaip 3 metai technologo darbo patirties;
• Sėkminga profesinė patirtis;
• Puikūs planavimo įgūdžai;
• Organizaciniai gebėjimai, aktyvumas, inciatyvymas, atsakingumas;
• Gebėjimas dirbti komandoje.;
• Privalumas - anglų, rusų kalbų mokėjimas.
Įmonė siūlo
1. Įdomų ir atsakingą darbą augančioje įmonėje.
2. Profesinio tobulėjimo augimo galimybes.
3. Motyvuojantį atlyginimą, atitinkantį darbo rezultatus.
Telefonas pasiteirauti: 8652 50850.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.