Maitinimo padalinio (restorano, barų, virtuvės) darbo organizavimas ir koordinavimas;
Maisto prekių ir gėrimų užsakymas, derybos su tiekėjais, asortimento plėtimas;
Pobūvių užsakymų priėmimas, valgiaraščių derinimas;
Pavaldžių darbuotojų darbo organizavimas, svečių, pobūvių aptarnavimo kontrolė;
Pavaldžių darbuotojų mokymas patiekalų patiekimo, stalų serviravimo, atsiskaitymo su svečiais ir kt. restorano darbo klausimais;
Atsakomybė už pasiruošimą svečių sutikimui, aptarnavimą, atsiskaitymą, švarą ir tvarką restoranuose ir baruose.
Reikalavimai
Aukštasis universitetinis technologinis, ekonominis arba vadybinis išsilavinimas;
Ne trumpesnė kaip penkerių metų darbo patirtis maitinimo ir aptarnavimo srityje;
Ne trumpesnė kaip vienerių metų darbo patirtis viešbučių restoranuose ir baruose;
Geras anglų ir rusų kalbų mokėjimas - kalba, skaitymas, rašymas; kitų kalbų mokėjimas būtų privalumas;
Bendravimo ir diplomatinių sugebėjimų įgūdžiai;
Organizuotumas, paslaugumas, korektiškumas, komunikabilumas.
Įmonė siūlo
Geros darbo sąlygos;
Galimybė bendrauti su užsienio partneriais ir tobulinti užsienio kalbą;
Įdomus dinamiškas darbas;
Patrauklus atlyginimas;
Socialinės garantijos.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.