2022-07-29 11:26:48

Medelyno darbuotoja (-as)

CVMarket.lt klientas
1800 - 3000 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Mūsų įmonė nuolatos ieško darbuotojų tiek vyrų tiek moterų, kalėdinių eglučių auginimui ir produkcijos ruošimui.

Įdarbinama: Darbai apskritus metus.

Pamainingumas: viena pamaina.

Darbų pobūdis: Eglučių priežiūra.

Atliekami darbai: karpymas/formavimas su sekatoriumi, purškimas (rankiniu būdu), sodinimas (rankiniu ir automatiniu būdu), pjovimas (su benzininiu pjūklu), eglių augimo kontrolė rankiniu bei cheminiu būdu,pumpurų skabymas, darbas trimeriu ir t.t. Atliekame ir kitus smulkius darbus susijusius su eglučių priežiūra.

Darbinimo vieta: mes esame Danijos įmonė. Savo darbuotojus darbiname tiesiogiai savo įmonėje.

Atlyginimas1800-3000 €/mėn. į rankas

Reikalavimai

Profesija: miško ūkio darbuotojas.

Patirtis visada gerai, tačiau tiems, kurie turi noro dirbti ir užsidirbti neverta nerimauti,mes turime puikius mokytojus, kurie išmokins jus kaip taisyklingai atlikti darbą. Mes ieškome veržlių, atsakingų ir motyvuotų darbuotojų sezoniniams darbams.

Įmonė siūlo

Atlyginimas : mokėsime už padarytą darbą. Vidutinis uždarbis: nuo 2500 eurų prieš mokesčius,tačiau priklausomai nuo jūsų noro užsidirbti, atlyginimai svyruoja nuo 2000 eur iki 3500 eur per mėnesį prieš mokesčius.Darbo valandos: 48 darbo valandos per savaitę.

Mokėjimo terminai: atlyginimą mokame kartą per mėnesį, esant poreikiui išmokami avansai.

Įmonė siūlo: galimybę tobulėti, smagią kompaniją kolektyve, stabilų mėnesinį atlygį; premiją už puikų darbą, dokumentų sutvarkymą, pagalbą apgyvendinant.

Transportas: Privalumas turėti savo automobilį, kuriuo galėsite vykti į darbą,tiems kurie neturi nuosavo auto, transportą mes parūpinsime.

Apgyvendinimas: apgyvendinsime patogiuose vasarnamiuose su visais patogumais.

Gyvenimo sąlygos: 4-8 vietų namai su visais reikiamais privalumais: šaldytuvas, skalbyklė, viryklė, stalo įrankiai , indai, dušas. Šiuo metu kelionei į Daniją reikalingas COVID-19 testas, mes nukreipsime jus kur jį galėtumėte atlikti.