Darbo aprašymas
2-3 mėsos gaminių produktų grupių gamybos technologinio proceso organizavimas;
Naujų produktų kūrimas, jų įvedimas į gamybą;
Kokybės kontrolė;
Vadovavimas padalinio darbuotojams.
Reikalavimai
Aukštasis maisto pramonės technologinis išsilavinimas;
Darbo patirtis analogiškoje pozicijoje didelėje mėsos perdirbimo įmonėje ne mažiau 3 metai;
Kūrybiškumas ir novatoriškumas;
Puikūs vadovavimo įgūdžiai;
Puikūs planavimo įgūdžiai;
Sugebėjimas dirbti komandoje;
Puikūs analitiniai įgūdžiai.
Įmonė siūlo
Darbą gerą vardą turinčioje bendrovėje;
Konkurencingą atlygį, priklausantį nuo kandidato kompetencijos (derinamas pokalbio metu);
Profesinio tobulėjimo galimybę (galimybė vykti į seminarus užsienyje);
Pilną gerovės paketą.
Daugiau informacijos telefonu:
+370 699 98888 Darius Mažeika