
Mėsos išpjaustymo cecho meistras
Darbo aprašymas
- Organizuoti mėsos išpjaustymo cecho darbą.
- Pasiruošti ir išskirstyti užduotis, paskirstyti darbus, vykdyti užsakymus.
- Gamybinių užduočių vykdymo kontrolė ir užtikrinimas, technologinių procesų kontroliavimas ir optimizavimas, technologinio proceso išmanymas ir taikymas, išeigų skaičiavimas, pagamintos produkcijos apskaita ir kontrolė.
- Kokybės vadybos sistemos taikymas, greitas ir efektyvus iškilusių problemų sprendimas.
- Technologinių procesų, higienos, sanitarijos reikalavimų išmanymas, ES reglamentų ir standartų sugebėjimas taikyti gamyboje.
- Vesti darbo laiko ir darbuotojų darbo užmokesčio apskaitą.
Reikalavimai
*aukštasis universitetinis arba aukštasis išsilavinimas (maisto technologija arba veterinarija)
*mokėti dirbti kompiuteriu
*2 metų darbo patirtis
*mokėti užsienio kalbą (anglų ir rusų k - privalumas.)
*sugebėti dirbti savarankiškai ir komandoje
*atsakingumas, pareigingumas, sąžiningumas, kruopštumas, greita orientacija, atkaklumas, pozityvus požiūris į darbą
*geri bendravimo įgūdžiai
*vairuotojo pažymėjimas
Įmonė siūlo
Darbą sėkmingai dirbančioje, naujas technologijas diegiančioje, dalyvaujančioje naujuose projektuose įmonėje. Konkurencingą atlyginimą, socialines garantijas.
Papildoma informacija
Informuosime tik atrinktus kandidatus.
Konfidencialumas garantuojamas.