2022-07-29 11:26:48

Neadresuotos reklamos platintojas (-a)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Pavargote atostogauti? Kviečiame padirbėti!

Esate aktyvus ir organizuotas, todėl įsibėgėjant vasarai dairotės papildomos veiklos? Kviečiame prisijungti prie Lietuvos pašto vasaros projekto ir prisidėti platinant gyventojams neadresuotą reklamą.

Ką Jums reikės daryti?
Nuo rugpjūčio 16 d. iki rugsėjo 14 d. vietos gyventojams nešiosite neadresuotą reklamą.

Kur šis darbas bus organizuojamas?
Jūsų darbo vieta bus Vilniaus mikrorajonuose (Senamiestyje, Užupyje, Naujamiestyje ir ne tik). Pirmieji kandidatai turės galimybę pasirinkti jiems patogiausias vietas, todėl raginame ilgai nedvejoti.

Kuo šis darbas patrauklus?
Darbą planuosite patys: ryte, vakare ar po pietų – tai yra visiškai nesvarbu, svarbiausia, kad jis būtų atliktas! Pabandyti tikrai verta!

Ar šį darbą gali dirbti ir jaunimas?
Mes laukiame tiek studentų, jau pavargusių ilsėtis ir ieškančių veiklos, tiek vyresnių asmenų. Susisiekite su mumis ir siųskite savo gyvenimo aprašymą el. paštu arba tiesiog paskambinkite mums tel. (8 6) 400 4360.

Kandidatuodami ir teikdami savo gyvenimo aprašymą Jūs patikite Akcinei bendrovei Lietuvos paštui savo asmens duomenis. Jūsų gyvenimo aprašymas ir jame pateikti asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Akcinės bendrovės Lietuvos pašto privatumo politikos nuostatų, su kuriais galite susipažinti paspaudę nuorodą www.post.lt/lt/privatumo-pranesimas.