Padavėjai yra svarbiausia svečius aptarnaujanti grandis.
Jie aptarnauja svečių grupes per pusryčius, verslo pietus, konferencijas ir banketus, taip pat - individualius svečius restorane \\\"Le Paysage\\\" bei svečių pageidavimu pristato patiekalus bei gėrimus į viešbučio kambarius (\\\"room services\\\").
Šiuo atveju siūlomas darbas padavėjams restorane \\\"Le Paysage\\\", kur individualūs svečiai aptarnaujami per visą dieną - nuo pusryčių iki iškilmingos vakarienės.
Padavėjai turėtų:
- serviruoti stalus;
- teikti maistą ir gėrimus į stalą;
- nuimti nešvarius indus ir stalo įrankius.
Be to, padavėjai bendrauja su svečiais, savo kompetencijos ribose vykdo jų prašymus ir pageidavimus.
Reikalavimai
Padavėjas turėtų mokėti lietuvių, anglų ir rusų kalbas.
Maloni išvaizda, mandagumas, geranoriškumas, paslaugumas ir kantrybė - tai būtinos savybės, norintiems dirbti svetingumo versle.
Padavėjo profesinis pasiruošimas būtų didelis privalumas.
Įmonė siūlo
1. Nuolatinio pobūdžio darbą.
2. Įvadinį ir tęstinį apmokymą darbo vietoje.
3. Stabilų atlyginimą ir socialines garantijas.
4. Galimybę nemokamai važinėti į darbą ir iš darbo tarnybiniu autobusu, nemokamą maitinimą, galimybę kartą per savaitę naudotis sveikatingumo centro paslaugomis.
5. Galimybę dviese švęsti savo gimtadienį restorane \\\"Le Paysage\\\".
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.