
Padavėja(-as)
Darbo aprašymas
Padavėjo darbas numatomas restorane "Le Paysage". Tai reiškia individualų restorano svečių, tarp jų ir viešbučio gyventojų, aptarnavimą bei maisto į kambarius (room service) paslaugų teikimą.
Padavėjo pagrindinės funkcijos:
- stalų serviravimas;
- svečių sutikimas, pasveikinimas, aptarnavimas;
- subtilus bendravimas su svečiu per jo buvimo restorane laiką;
- darbo vietos sutvarkymas, pamainai pasibaigus.
Reikalavimai
Padavėjas privalo mokėti lietuvių kalbą, gebėti susišnekėti anglų ir rusų kalbomis.
Maloni išvaizda, mandagumas, geranoriškumas, paslaugumas ir kantrybė - tai būtinos savybės, norintiems dirbti svetingumo versle.
Padavėjo profesinis pasiruošimas būtų privalumas.
Įmonė siūlo
1. Nuolatinio pobūdžio darbą.
2. Įvadinį ir tęstinį apmokymą darbo vietoje.
3. Galimybę nemokamai važiuoti į darbą ir iš darbo tarnybiniu autobusu, nemokamą maitinimą.
4. Dalyvavimą motyvacinėse programose.
Papildoma informacija
Padavėjų darbas organizuojamas pamainomis.
Prašyčiau nesiųsti savo CV dieninio ir vakarinio skyriaus studentų.