Darbo aprašymas
Svečių aptarnavimas bare, restorane;
Patiekalų ir gėrimų (įskaitant alkoholinius) užsakymų priėmimas;
Siūlomų patiekalų ir gėrimų (įskaitant alkoholinius) meniu išmanymas.
Patiekalų ir gėrimų (įskaitant alkoholinius) užsakymų priėmimas;
Siūlomų patiekalų ir gėrimų (įskaitant alkoholinius) meniu išmanymas.
Reikalavimai
Darbo patirtis restorane 2 metai;
Puikūs bendravimo įgūdžiai;
Galimybė dirbti slenkančiu darbo grafiku;
Geros anglų k. žinios;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Micros kasa (privalumas);
Vynų žinios (privalumas).
Puikūs bendravimo įgūdžiai;
Galimybė dirbti slenkančiu darbo grafiku;
Geros anglų k. žinios;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Micros kasa (privalumas);
Vynų žinios (privalumas).
Įmonė siūlo
Konkurencingą atlyginimą;
Skatinimo programą;
Mokymus ir degustacijas;
Galimybę daryti karjerą tarptautinėje viešbučių grandinėje;
Nuolaidas personalui visuose Radisson Hotel Group viešbučiuose;
Papildomas draudimas nuo nelaimingų atsitikimų 24/7;
Nemokamas transportas namo po darbo nuo 23 val. ir vykstantiems į darbą iki 6 val. ryto.
Skatinimo programą;
Mokymus ir degustacijas;
Galimybę daryti karjerą tarptautinėje viešbučių grandinėje;
Nuolaidas personalui visuose Radisson Hotel Group viešbučiuose;
Papildomas draudimas nuo nelaimingų atsitikimų 24/7;
Nemokamas transportas namo po darbo nuo 23 val. ir vykstantiems į darbą iki 6 val. ryto.