Padavėjas aptarnauja svečius viešbučio restoranuose, baruose, pokylių salėse, taip pat konferencijų ir kt. renginių metu. Jis privalo:
1. serviruoti stalus;
2. pateikti į stalą maistą ir gėrimus;
3. prižiūrėti stalus svečių aptarnavimo metu (nuimti nešvarius indus, stalo įrankius, pelenines, papildyti taures ir t.t.)
4. aptarnavimui pasibaigus, sutvarkyti darbo vietą;
5. atsiskaityti už suteiktas paslaugas.
Reikalavimai
1. Maloni išvaizda;
2. Lietuvių, anglų ir rusų kalbų mokėjimas;
3. Gebėjimas bendrauti, mandagumas ir sąžiningumas.
Privalumas - profesinis pasiruošimas.
Įmonė siūlo
1. Nuolatinio pobūdžio darbą;
2. Stabilų atlyginimą ir socialines garantijas;
3. Susisiekimui su darboviete - nemokamas transporto paslaugas, didžiules lengvatas maitinimui, galimybę kartą per savaitę naudotis sveikatingumo centro paslaugomis.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.