2022-07-29 11:26:48

PARDAVĖJAS (-a) - KONSULTANTAS (-ė) NIKE PARDUOTUVĖJE KLAIPĖDOJE

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Nuolatinis bendravimas su parduotuvės klientais ir gebėjimas parduoti. Nustatytų įmonės planų siekimas ir vykdymas. Rūpinimasis prekių pateikimu parduotuvėje. Domėjimasis prekės ženklo NIKE produktu bei inovacijomis, aktyvus dalyvavimas visuomeniniuose sporto renginiuose. Kodėl Tau tai gali atrodyti įdomu: Sportas yra neatsiejama tavo gyvenimo dalis. Žinai geriausius pasaulio futbolo, krepšinio, teniso, lengvosios atletikos ir kitus atletus ar bent kelis iš jų. Žinai, kuo skiriasi futbolo bateliai nuo bėgimo batelių. Domiesi naujausiomis technologijomis ir galėtum pasiruošęs ir užsispyręs nubėgti 5 ar daugiau kilometrų. Mėgsti ir nebijai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, laikai save ambicinga, žingeidžia asmenybe, gali parduoti dramblį ir, žinoma, dievini NIKE – šis pasiūlymas Tau!

Reikalavimai

Kokio žmogaus ieškome: NIKE parduotuvės kolektyvas laukia ambicingos, viską parduoti galinčios ir laisvai bendrauti su klientais gebančios asmenybės. Todėl prekybinė patirtis mažmenoje būtų didelis privalumas.

Įmonė siūlo

Įdomų ir atsakingą darbą su pasauliniu prekių ženklu NIKE. Visas socialines garantijas. Objektyvų darbo ir pastangų įvertinimą bei skatinimo programą. Ką daryti: Atsiųsk savo gyvenimo aprašymą per CV MARKET sistemą. Taip pat nepamiršk trumpo motyvacinio laiško apie save ir kodėl manai, kad ši pozicija būtent Tau.

Papildoma informacija

Savo CV su nuoroda „Sportland“ pardavėjas (-ė)" siųskite el. paštu: europa@sportland.lt Informuosime tik atrinktus kandidatus.