2022-07-29 11:26:48

Pardavimo vadybininkas, -ė

CVMarket.lt klientas
1250 - 2000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Pardavimai verslui yra aukščiausias pardavimo meno laiptelis.  Mes pasiruošę padėti tau įsitvirtinti ten, kur tu galėtum žavėti ir inspiruoti įmonių vadovus pokyčiams ir galimybėms.

Reikalavimai

  • Tu esi pardavėjas ar pardavėja. Mėgsti azartą, rungtynes ir turi norą laimėti.  Arba susitarti, susiderėti, kas šiame darbe irgi reiškia laimėti.

 

  • IT pasaulis ir naujosios technologijos yra tavo   kasdienis pomėgis.  Svarstei, bet nesvajojai tapti programuotoju, nes tau labiau  patinka bendrauti, judėti ir kalbėti apie savo pasiekimus.

 

  • Tavo smalsumas prilygsta tavo atsakomybės jausmui ir tu suvoki, kad turi abu.

 

Įmonė siūlo

Įmonės vadovė: „Mes  - komanda. Dirbame prasmingą darbą daug vertės kuriančioje įmonėje. Mūsų lūkestis dėl tavęs – energija, entuziazmas, azartas siūlant mūsų paslaugą B2B klientams, orientacija į rezultatą ir verslumas. Esami atviri kiekvienam,-ai, kuris,-i supranta, kad mokymaisi yra šių dienų realybė, būtinybė ir karjeros perspektyvas atverianti galimybė.“

 

Kandidatuok spustelėdamas,-a aktyvią nuorodą / mygtuką.

Jeigu kiltų papildomų klausimų, skambink: +370 5 211 32 70

Siūlomas mėnesinis atlyginimas yra 1250–2000 Eur bruto.

 

Manpower, kaip atrankos partneris, tikrina lietuvių bei anglų kalbų žinias, mąstymo bei matematinius gebėjimus, asmenybės brandą, klausia apie pardavimų patirtį ir klauso tavo pasakojimų. Tam, kad pristatytų tavo kandidatūrą, kaip tikrą būsimą ar esamą pardavimų žvaigždę.