2022-07-29 11:26:48

Pardavimų asistentas (-ė) B2B

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Kaip tik dabar „Telia“ ieško B2B pardavimų asistento (-ės), kuris (-i) sustiprintų komandą savo talentu ir patirtimi. Aš esu Aurimas Žlibinas – „Telia“ TOP pardavimų komandos vadovas Vilniuje, verslo klientų padalinyje. Mūsų komandą sudaro unikalūs ir talentingi žmonės, tikri savo srities profesionalai. Metas ir tau tapti mūsų komandos nariu!

Tavo naujas iššūkis?

Jeigu mėgsti suktis pardavimų, technologijų, verslo ir ryšių su klientais srityse – ši darbo vieta yra tavo galimybė. Tavo darbas – asistavimas pardavimų vadovams. Įmonės paslaugų/produktų pardavimų koordinavimas esamiems ir potencialiems verslo klientams. Susitikimų organizavimas/dalyvavimas, ryšių su klientais palaikymas. Pasiūlymų rengimas ir duomenų priežiūra.
Mano vadovaujama komanda teikia mūsų klientams – įmonėms – įvairiausius IT, telekomunikacijų ir mobiliojo ryšio sprendimus. Mūsų darbo objektai neeiliniai: bankai, prekybos centrai, draudimo, logistikos ir kitos didžiausios Lietuvos bei užsienio investuotojų kompanijos. Būsimoji tavo komanda, darbuojasi Vilniuje. Ji glaudžiai bendradarbiauja su kitomis komandomis, kad sukurtų sprendimus klientams ir įgyvendintų visą pardavimo procesą.

Koks esi Tu?

Esi atsakingas (-a), komunikabilus (-i), mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Esi, savarankiška, nepriklausoma ir labai veržli asmenybė. Tuo pat metu esi komandos žaidėjas (-a), kuriam (-iai) artima įtraukianti komandinė dvasią. Labai vertini ryžtą siekti rezultatų, smalsumą ir kūrybiškumą, tačiau svarbiausia, kad sąžiningumas ir žodžio laikymaisi prieš klientą ir komandą tau būtų gyvenimo dalis.

Reikalavimai

Tavo asmenybė:

- Atsakingas
- Dėmesingas klientams ir kolegoms
- Noriai ir greitai mokaisi naujų dalykų
- Atviras (-a) iššūkiams
- Bendradarbiaujantis (-i)
- Orientuotas (-a) į rezultatus

Tavo patirtis ir žinios:

- Turite kompetenciją informacinių technologijų ir telekomunikacijų srityje
- Turite patirties paslaugų/produktų pardavimų srityje
- Sugebate įžvelgti verslo potencialą ten, kur 90% kolegų jo nepastebėtų
- Puikiai gebate užmegzti ir palaikyti santykius su klientais;
- Esate orientuotas (-a) į klientą ir rezultatus, imlus (-i), pozityvus (-i) ir siekiate tobulėti;
- Puikiai mokate anglų kalbą (kalbėti, rašyti, skaityti).
- Turite vairuotojo pažymėjimą (B kategorija)

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu +370 698 29480 mano kolegei Justinai. Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.

Prisijunk prie Telia!