2022-07-29 11:26:48

PARDAVIMŲ PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

CVMarket.lt klientas
1200 - 2200 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Vertės pasiūlymas Jums

Kviečiame į augančią, motyvuotą ir entuziastingą komandą ilgalaikei karjerai ir tarptautinio darbo patirčiai. Suteiksime galimybę savarankiškai planuoti savo veiklą; puikias darbo priemones (įskaitant tarnybinį automobilį); įkvepiančias kolektyvo tradicijas, galimybę nuolat tobulėti ir įgauti prasmingos patirties. Užtikrinsime sąžiningą finansinį atlygį ir motyvavimo sistemą.

Nedelskite - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

 

Būsimos atsakomybės ir užduotys

Pagrindinė Jūsų užduotis bus pastatų priežiūros ir administravimo paslaugų pardavimas, aktyviai bendradarbiaujant su gamybinėmis įmonėmis, verslo centrais, nekilnojamojo turto vystytojais, statytojais bei kitais komercinės paskirties objektais. Tikimės, kad prisidėsite kuriant pardavimo strategijas ir planus įmonės plėtrai skatinti bei inicijuosite naujas paslaugas. Išsamiau – susitikimo metu.

Atlyginimo ribos: 1200-2200 eur į rankas, kur pirmasis skaičius – atlyginimo fiksuota dalis bandomuoju laikotarpiu, antrasis- potencialiai vidutinis atlyginimas su priedais už pardavimų rezultatus.

Reikalavimai

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Jei esate energingas, ambicingas, tikslo siekiantis žmogus ir turite sėkmingos aktyvių pardavimų patirties, inžinerija Jums pažįstama ir norite šioje srityje žinoti vis daugiau – greičiausiai, šis darbas yra tai, ko ieškote. Svarbu – bendradarbiavimo, darbo komandoje įgūdžiai, analitiniai ir derybiniai gebėjimai bei patirtis. Prireiks anglų kalbos žinių, vairuotojo pažymėjimo. Tikimės, kad domitės ir neblogai išmanote komercinio nekilnojamojo turto rinką.

Didinkite žinomumą apie save – siųskite savo CV jau šiandien!