2022-07-29 11:26:48

PARDAVIMŲ PROJEKTŲ VADYBININKAS (-Ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Šioje pozicijoje Jūs būsite atsakingas/-a už dažymo ir kitų profesionalių įrenginių aktyvų pardavimą Lietuvoje. Taip pat konsultuosite klientus įrangos nuomos ir techninio aptarnavimo paslaugų klausimais, vesite derybas; ruošite reikalingus dokumentus ir užtikrinsite sklandų pardavimo procesą. Bendrausite su tiekėjais produktų užsakymo klausimais bei rūpinsitės prekių pristatymu esamiems ir naujiems klientams Lietuvoje.

Reikalavimai

Kandidatams į šią poziciją būtinos geros lietuvių ir anglų kalbos žinios ir bent 2 metų aktyvių pardavimų patirtis. Kandidatams į šią poziciją privalumo suteiks rusų kalbos mokėjimas ir technikos pardavimų patirtis.

Mes tikimės jog turi puikius bendravimo įgūdžius – sugebate lengvai užmegzti kontaktą su įvairiais žmonėmis; taip pat esate organizuotas/-a, atsakingas/-a, bei gebate dirbti savarankiškai. Tikimės, kad esate orientuotas/-a į rezultatą, turite puikius derybų įgūdžius, bei noro mokytis ir tobulėti.

Įmonė siūlo

Įmonė suteikia visas darbui reikalingas priemones (kompiuterį ir mobilųjį telefoną), mėnesinį atlygį bei priedus, priklausančius nuo darbo rezultatų. Taip pat nuolatinius profesinius mokymus, kvalifikacijos kėlimo galimybes.