2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadovas (-ė) B2B Kaunas

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Kaip tik dabar ieškome ambicingo ir perspektyviai mąstančio pardavimų vadovo. Jis bus atsakingas už priskirtų klientų kuravimą ir naujų galimybių vystymą/realizavimą. Aš esu Jadvyga Dirmantienė, Kauno verslo komandos vadovė. Subūriau puikią bendraminčių komandą. Nepaprastai didžiuojuosi ja ir kiekvienu jos nariu.

Tavo naujas iššūkis?

Šią darbo vietą skiriame pardavimų vadovui (-ei). Mūsų tinklo klientai – reiklūs ir įpratę prie inovatyvių paslaugų bei sprendimų.
Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia tavo darbo sritis – IT (serveriai (fiziniai/virtualūs/CLOUD, WI-Fi, LAN įraga, darbo vieta) ir telekomunikaciniai sprendimai (fiksuoto ir mobilaus ryšio technologijos). Savaime suprantama, tau bus pasiekiamas visas mūsų produktų ir paslaugų portfelis bei kompetetinga pagalba (techninė, finansų, teisinė kompetencija).
Čia komandinė dvasia tokia stipri, kad nuolat būsi tarp bičiulių, kurie padeda ir linki sėkmės.

Reikalavimai

Koks esi tu?

Akivaizdu, turi IT ir telekomunikacjinių sistemų patirtį (esi “prisilietęs” prie technologijų padedančių verslui augti). Labai vertiname ryžtą siekti rezultatų, smalsumą ir kūrybiškumą, tačiau svarbiausia, kad verslas tau būtų gyvenimo būdas.
Teks glaudžiai bendradarbiauti su užsienio klientais, todėl labai svarbu turėti puikius bendravimo anglų ir lietuvių kalbomis įgūdžius.

Tavo asmenybė:

- Smalsus ir veiklus
- Orientuotas į rezultatus
- Bendradarbiaujantis ir supaprastinantis tai, kas sudėtinga
- Komandos žmogus, žvelgiantis pozityviai.

Tavo patirtis:

- IT srityje
- Telekomunikacijų (fiksuoto ir mobiliojo ryšio tinklų) srityje
- Projektų valdyme
- Pardavimų srityje

Tavo išsilavinimas:

- Aukštasis (Bakalauras, Magistras)
- Telekomunikacijų ar IT srities išsilavinimas
- Puikūs bendravimo lietuvių ir anglų kalbomis įgūdžiai
- Vairuotojo pažymėjimas

Susidomėjai?

Atsiųsk savo gyvenimo aprašymą. Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu +370 686 02038. Drąsiai kreipkis – mes vis dar ieškome kandidatų.