2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadovas (-ė) Verslo centrams B2B

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

„Telia“ Kaune ieško B2B verslo centrų pardavimų specialisto (-ės), kuris (-i) sustiprintų komandą savo talentu ir patirtimi. Aš esu Vadimas Staniulėnas – „Telia“ Verslo centrų ir klientų pritraukimo komandos vadovas. Mūsų komandą sudaro unikalūs ir talentingi žmonės. Jei terminai „pardavimų žvėris“, „nesustabdomas“ - apie tave, tai reiškia, kad laikas ir tau tapti mūsų komandos nariu.

Tavo naujas iššūkis?

Šią darbo vietą skiriame pardavimų vadovui dirbančiam su Kauno ir Klaipėdos regionų verslo centrais. Kaip ir kiekvienas mūsų pardavimų vadovas, klientams jis bus dėmesingas, sugebės išryškinti ir pateikti jų poreikius atitinkančius pasiūlymus.
Ieškome žmogaus, kuris mąstytų nestandartiškai ir labai mėgtų kurti bei pritaikyti naujus veiklos metodus. Svarbiausia tavo darbo sritis –IT (serveriai (fiziniai/virtualūs/CLOUD, WI-Fi, LAN įranga, darbo vieta). Tinklo infrastruktūros projektų valdymas, sutarčių sudarymas, konkurentų analizė.
Tau bus pasiekiamas visas mūsų produktų ir paslaugų portfelis bei kompetentinga pagalba (techninė, finansų, teisinė kompetencija).

Reikalavimai

Koks esi Tu?

Esi atsakingas (-a), komunikabilus (-i), kruopštus (-i), mąstai strategiškai ir vertini bendradarbiavimą. Su klientais labiau patinka bendrauti ne telefonu, o susitikus. Esi, savarankiška, nepriklausoma ir labai veržli asmenybė, tuo pat metu esi komandos žaidėjas (-a), kuriam artima įtraukianti komandinė dvasią. Labai vertinu ryžtą siekti rezultatų, smalsumą ir kūrybiškumą.

Tavo asmenybė:

· Analitinio mąstymo
· Proaktyvus (i)
· Kruopštus (i)
· Orientuotas (-a) į rezultatus
· Atsakingas (-a)
· Atviras (-a) iššūkiams
· Noriai ir greitai mokaisi naujų dalykų.

Tavo patirtis:

· Pardavimų srityje
· IT srityje, telekomunikacijų (fiksuoto ir mobiliojo ryšio tinklų) srityje
· Puikiai gebate užmegzti ir palaikyti santykius su įmonių aukščiausio lygmens vadovais bei savininkais
· Esate orientuotas (-a) į klientą ir rezultatus, imlus, pozityvus ir siekiate tobulėti
· Puikūs bendravimo įgūdžiai lietuvių kalba (anglų kalba)
· Vairuotojo pažymėjimas (B)

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu +37061780012.