2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkas (-ė) Vilniuje

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Prekyba odontologijos produktais, dantų ir burnos priežiūros priemonėmis, medicinine darbo apranga ir avalyne. Ryšių su esamais klientais palaikymas bei naujų klientų paieška; Derybų vedimas; Produktų pristatymas; Susitikimų organizavimas, klientų konsultavimas; Informacijos teikimas apie naujus produktus; Pardavimo tikslų įgyvendinimas.

Reikalavimai

Komunikabilumas, iniciatyvumas, energingumas, atsakingumas; Pozityvus požiūris į gyvenimą ir į darbą; Nepriekaištinga reputacija; Pasižymintis vidine disciplina ir sąžiningumu; Mokėjimas greitai įsisavinti su darbu susijusią informaciją; Noras tobulėti, noras dirbti ir užsidirbti; Noras ir mokėjimas bendrauti su įvairiais žmonėmis; Lojalumas įmonei; Aktyvumas, orientacija į rezultatą, gebėjimas pozityviai įtakoti kitus žmones; Sugebėjimas individualiai organizuoti ir planuoti savo darbą; Gebėjimas dirbti savarankiškai ir komandoje; Puikūs bendravimo ir derybų įgūdžiai; Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (Word, Excel); Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas; Vairuotojo pažymėjimas. Jeigu Jūs dažnai keičiate darbą, prašome nedalyvauti atrankoje; Reikalingas darbuotojas, turintis savo nuomonę, gebantis prisiimti atsakomybę ir daryti sprendimus. Privalumai: - Patirtis pardavimų srityje ne mažiau kaip 2 metai; - Vadybininko darbo patirtis. - Rusų ir anglų kalbų mokėjimas; - Odontologinių produktų išmanymas.

Įmonė siūlo

Galimybę dirbti su įdomiais produktais; Įdomų darbą stabilioje, perspektyvioje, augančioje įmonėje; Profesinio tobulėjimo galimybes.

Daugiau informacijos telefonu: + 370 687 57133.