2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkas (-ė )

CVMarket.lt klientas
800 - 1500 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Sveiki, aš esu Ina – „UAB Logiversa“ pardavimų komandos vadovė. Šiuo metu ieškau B2B aktyvių pardavimų vadybininko, kuris sustiprintų komandą savo talentu ir patirtimi. Esi nepriklausoma ir veržli asmenybė? Tau patinka bendrauti su žmonėmis? Tave motyvuoja pasiekti tikslai ir augančios perspektyvos? Tada mes ieškome būtent Tavęs!

Būsi mūsų atstovas, taigi, svarbu, kad būtum paslaugus. Vertiname ryžtą siekti rezultatų.

Reikalavimai

Būtina: gerai mokėti rusų kalbą žodžiu bei raštu, kitos kalbos - privalumas; Aukštesnysis/ aukštasis išsilavinimas; Privalumai: panašaus pobūdžio darbo patirtis, transporto sektoriaus išmanymas.

Įmonė siūlo

UAB Logiversa - tai tarptautinė įmonių grupė, teikianti puikios kokybės logistikos paslaugas. Mūsų atstovybės yra Vilniuje, Maskvoje, Sankt-Peterburge, Almatoje. Misija - teikti klientams aukštos kokybės ir plataus profilio logistikos paslaugas, siekiant pilnai patenkinti klientų poreikius ir lūkesčius. Kartu tobulėjame, lankome mokymus, dalyvaujame tarptautinėse parodose.

Jūsų laukia darni darbo atmosfera, kurioje puoselėjame kultūrą ir tradicijas. Siūlome motyvuojantį atlygį, tiesiogiai priklausantį nuo turimos patirties ir pasiekiamų rezultatų; Jei nori tapti mano komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink telefonu +37067210871 arba siųsk savo CV naudojant CVMarket sistemą ir aš Tavo CV gausiu.

Paskubėk, atranką vikdysiu nelaukdama skelbimo publikavimo pabaigos!