2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkas

CVMarket.lt klientas
1900 - 3800 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Mūsų klientas – UAB „Arimex“ – didžiausia Baltijos šalyse prekybos riešutais ir džiovintais vaisiais įmonė, per 23 metus pasiekusi 45% Baltijos šalių rinkos. „Arimex“ savo veiklą plečia Skandinavijos, Lenkijos, Baltarusijos ir Kaliningrado rinkose ir šiuo metu įmonei yra ieškomas(-a) Pardavimų vadybininkas(-ė).

Jūs būsite atsakingas(-a) už asmeninių pardavimo ir pelningumo tikslų įgyvendinimą. Vystysite ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su esamais ir potencialiais įmonės klientais, identifikuosite ir plėtosite jų poreikius, rūpinsitės jų išpildymu Baltijos regione ir Baltarusijoje. Jūs analizuosite rinką, konkurencinę aplinką, vesite derybas ir teiksite įmonei ir klientui vertingus bendradarbiavimo pasiūlymus.

Reikalavimai

Sėkmingas(-a) kandidatas(-ė) yra orientuotas(-a) į ilgalaikį abipusiai vertingą bendradarbiavimą su klientais, sugeba identifikuoti ir vystyti kliento poreikius, turi puikius derybų įgūdžius. Taip pat puikiai organizuoja savo darbą ir dirba savarankiškai, yra iniciatyvus, orientuotas į rezultatą ir gali sėkmingai pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Tikimės, kad Jūs turite aukštąjį išsilavinimą, sėkmingą bent 3-jų metų patirtį pardavimų srityje (patirtis FMCG sektoriuje dirbant su didžiaisiais prekybos tinklais ar gamintojais yra privalumas), puikiai kalbate anglų bei rusų kalbomis, dirbate kompiuteriu pagrindinėmis programomis bei turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.

Įmonė siūlo

Įmonė suteikia visas darbui reikalingas priemones, 1900 Eur (bruto) mėnesinį atlygį bei solidžius priedus, priklausančius nuo darbo rezultatų, profesionalius mokymus, realias karjeros perspektyvas. Skatindama sveiką gyvenseną, įmonė suteikia darbuotojams galimybę sportuoti nemokamai.