2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininkė (-as) (grožio salonai/kirpyklos/SPA centrai)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Salono vadybininko darbas - tai išskirtinis, įdomus darbas aptarnaujant grožio salonus apibrėžtame regione, parduodant ir konsultuojant apie profesionalias prekes. Darbas su esamais ir naujais klientais, kuriant ilgalaikius santykius, skatinant nuolatinį ir glaudų bendradarbiavimą, aiškinantis klientų poreikius ir įgyvendinant juos. Nuolatinis klientų lankymas, naujienų pristatymas grožio meistrams. Tai savarankiško darbo pobūdis, kurio pagrindinis tikslas aptarnauti kuo kokybiškiau grožio meistrus, atstovauti įmonę salonų sektoriuje.

Reikalavimai

Aistra grožio sferai ir prekėms, šių prekių išmanymas arba didžiulis noras išmokti viską, apie šį grožio sektorių. Komunikabilumas, pozityvumas, noras rasti sprendimą bet kurioje situacijoje – tai raktas į šio darbo sėkmę. Svarbus darbuotojo sugebėjimas organizuoti, planuoti savo darbo laiką ir efektyviai jį išnaudojimą. Šiai pozicijai privalomas B kategorijos vairuotojo pažymėjimas.

Panašaus darbo patirtis būtų privalumas!

Kartu laukiame ir motyvacinių laiškų kodėl būtent jūs turėtumėte užimti šią darbo vietą?

Įmonė siūlo

-Galimybės užsidirbti ir lanksčia motyvacinę sistemą
-Galimybes nuolat mokytis ir tobulėti grožio srityje
-Draugišką kolektyvą
-Visas darbui reikalingas priemones: telefoną, automobilį ir kt.

Darbuotojai - yra mūsų įmonės veidas, todėl stengiamės sudaryti visas sąlygas jiems mokytis ir tobulėti! Toliau, viskas priklauso nuo žmogaus norų ir įdėto darbo!

Papildoma informacija:
Informuosime tik atrinktus kandidatus.