2022-07-29 11:26:48

Pardavimų vadybininko (-ės)

CVMarket.lt klientas
Nuo 750 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Mūsų bendrovė nori plėstis ir augti, todėl prisijungti prie mūsų komandos šiuo metu ieškome rimto ir tikro pardavimų profesionalo arba žmogaus, kuris turi ambicijų ir nori bei sugeba parduoti.
Jeigu tikslas parduoti už milijoną ne rytoj, bet bent po metų tau yra iššūkis, kurio imtumeisi, tu esi tas, kurio mes ieškome!

- aktyvi naujų verslo klientų paieška ir kokybiškas ryšių palaikymas su esamais klientais (didieji mažmeninės prekybos tinklai, didmeninės prekybos įmonės ir kt.);
- naujų tiekėjų ir partnerių paieška;
- rinkos ir poreikių analizė; 
- savikainų ir kainų skaičiavimas;
- komercinių pasiūlymų ruošimas;
- sėkmingas pardavimų organizavimas ir pilnas pardavimo procesų koordinavimas;
- sėkmingas B2B derybų vedimas ir sutarčių sudarymas; 

Reikalavimai

- geros anglų kalbos žinios (kalbėjimas, skaitymas ir rašymas); - geri darbo kompiuteriu įgūdžiai; - dalykinio susirašinėjimo ir bendravimo patirtis;  - sėkmingų pardavimų patirtis B2B srityje; - gebėjimas strategiškai mąstyti ir vesti derybas; - orientacija į tikslą ir pardavimus; - pardavimų įgūdžiai, atkaklumas, atsakingumas, iniciatyvumas, punktualumas, sugebėjimas dirbti savarankiškai;  - puikūs bendravimo įgūdžiai telefonu, el. paštu, susitikimo metu ; - Vairuotojo pažymėjimas; Privalumai: - rusų arba bent vienos iš šių kalbų (lenkų, vokiečių, švedų, suomių) mokėjimas būtų privalumas (nėra būtina); - sėkmingų pardavimų patirtis B2B srityje su maisto produktais ir gaiviasiais gėrimais būtų privalumas; - didmeninės prekybos Baltijos šalyse pardavimų srityje patirtis būtų labai didelis privalumas.

Įmonė siūlo

- profesinio tobulėjimo galimybes; - galimybę augti kartu su mūsų įmone; - karjeros galimybes; - visas socialines garantijas bei laiku mokamą darbo užmokestį;  - įdomų, aktyvų ir atsakingą darbą;  - motyvuojantį atlyginimą, priklausantį nuo sėkmingų darbo rezultatų. Atlyginimas nuo 750EUR (BRUTTO)+motyvaciniai priedai.