2022-07-29 11:26:48

Personalo vadybininkė (-as)

CVMarket.lt klientas
1200 - 2400 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Darbuotojų paieškos ir atrankos procesų organizavimas ir kuravimas; Darbuotojų adaptacijos, mokymo ir ugdymo, vertinimo, karjeros planavimo procesų organizavimas, kitų personalo procesų tobulinimas; Vidinės komunikacijos užtikrinimas ir valdymas; Personalo motyvavimo strategijos formavimas; Vadovų konsultavimas personalo valdymo klausimais; Bendrovės tvarkų ir kitų vidaus dokumentų kūrimas, sisteminimas, koordinavimas: pareiginės nuostatos, vidinės tvarkos, procedūros ir procesai.

Reikalavimai

Aukštasis išsilavinimas (pageidautina personalo vadybos, psichologijos srityse); Turėti sėkmingos bei kryptingos darbo patirties personalo paieškų ir atrankų bei personalo valdymo srityse; Šiuolaikinių personalo valdymo sistemų, darbo teisės išmanymas; Gebėjimas inicijuoti ir valdyti pokyčius; Efektyvaus darbo planavimo ir organizavimo gebėjimai, iniciatyvumas, kūrybiškumas, atsakingumas; Puikūs bendravimo įgūdžiai, gebėjimas klausyti ir išgirsti; Anglų kalbos mokėjimas; Geri kompiuteriniai įgūdžiai (MS Office); Vairuotojo pažymejimas.

Įmonė siūlo

Šaunų kolektyvą, nekasdienius iššūkius ir originalių sprendimų kūrybą; Veiksmų ir sprendimų laisvę patikėtos atsakomybės ribose; Motyvavimo priemones ir visas darbui reikalingas priemones. Jūsų asmens duomenų konfidencialumą garantuojame. Kviesime susitikti tik geriausiai mūsų lūkesčius atitinkančius kandidatus.