2022-07-29 11:26:48

PHP/Java web programuotojai KAUNE

CVMarket.lt klientas
5000 - 8000 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

    Jau tobulai valdote PHP ir HTML/CSS/jQuery, o dabar turite puikią progą išmokti ir Java!
      - KAYAK.com

Reikalavimai

    - Meistriškai įvaldytos HTML/CSS/jQuery technologijos. - Jei turite darbų ir pasiekimų, kuriais galite pasigirti, sekantį sakinį “puft” ir paignoruojate. >2 metai praktinės darbo programavimo patirties web’e.
      Privalumai
        - Java praktinė patirtis yra didelis pliusas, nes dirbsite Java aplinkoje. - PHP, C# ar kokią nors cool kalbą irgi užskaitom, o braškių skynimo Norvegijoje - nelabai.

Įmonė siūlo

    - Daugybę serverių, load-balancer’ių ir tokių techninių išmislų kaip Akamai jūsų feature’ams paleisti, daug milijonų vartotojų jūsų darbui įvertinti. - Geriausią darbo kompiuterį. - Super terpę tobulėti, nes turėsite stiprius komandos draugus. - Komandiruotes pas mūsų kolegas Bostone (JAV) ir Ciuriche (Šveicarijoje). - Standartiškai, dar pridedame naują biurą šalia Neries su vaizdu į Kauno pilį. Mes nesiūlome
      - Auklės. Vertiname programuotojus, kurie moka planuoti savo darbus ir savarinkiškai veikti pagal užduotus tikslus ir prioritetus. Atlyginimas: nuo 4000-6000 LTL atskaičius mokesčius. Kuo didesnis jūsų indėlis, tuo didesnis atlyginimas.