2022-07-29 11:26:48
JŪRŲ ŽVAIGŽDUTĖ, VšĮ, Privatus vaikų darželis

JŪRŲ ŽVAIGŽDUTĖ, VšĮ, Privatus vaikų darželis

JŪRŲ ŽVAIGŽDUTĖ, VšĮ, Privatus vaikų darželis darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
9
Darbuotojų sk.
1 304
Peržiūros
~1 256 €
Vid. atlyginimas
„Jūrų žvaigždutė“ - tai privatus vaikų darželis, turintis šešerių metų patirtį, įsikūręs nuosavame name su uždaru kiemu, netoli prekybos centrų „Luizė“ ir „Studlendas“. Pirmieji Klaipėdoje pradėjome teikti itin kokybišką ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą bei vaikų priežiūrą.

Sukūrėme namus primenančią estetišką, erdvią ir saugią aplinką jūsų vaikučiams. Didelę reikšmę teikėme darželio aprūpinimui kokybiškais baldais, saugiausia Europoje sertifikuota lauko įranga, sūpynėmis (gamintojas „Ksil pasaulis“), žaislais ir ugdymo priemonėmis.

Atsakingos ir kompetentingos auklėtojos ugdo pagal individualią programą, parengtą vadovaujantis švietimo ir mokslo ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programų nuostatomis, norminiais teisės aktais, „Gera pradžia" metodikos principais bei kitų įstaigų patirtimi, atsižvelgiant į vaikų raidos ypatumus bei poreikius.

Suteikiame galimybę nemokamai lankyti papildomo ugdymo būrelius, kurie puikiai praplečia ir praturtina pagrindinę ugdymo programą bei skatina vaikus visavertiškai tobulėti.