2022-07-29 11:26:48

Projektų vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Valdysite įvairius esamus projektus bei kursite naujus; Dirbsite su puslapių administravimu, socialinės komunikacijos valdymu; Dirbsite su vidinių renginių organizavimu; Dirbsite su turimais komunikacijos kanalais, jų plėtra bei informacinių partnerių paieškomis; Rašysite straipsnius, rengsite pranešimus spaudai, bendrausite su žiniasklaida; Turėsite galimybę formuoti savo komandą, deleguoti darbus kolegoms bei siekti tikslų drauge! Galite būti paskutinio kurso studentas (-ė).

Reikalavimai

Gebėti sisteminti rinkodaros informaciją ir rengti ataskaitas lietuvių kalba; Gebėti prižiūrėti socialinius tinklus, internetinius puslapius; Turėti analitinį mąstymą sklandžiam projektų valdymui ir vystymui; Gebėti aiškiai ir rišliai dėstyti mintis žodžiu ir raštu; Puikios lietuvių, geros anglų kalbos žinios; Žinoti, kad yra sporto komunikacija / Viešieji ryšiai; Gebėti dirbti su grafinio dizaino programomis (Adobe Photoshop ar kt.); Gebėti dirbti komandoje. Nes kai visi draugai, tai ir darbas švente :) Google Adwords / Analytics išmanymas - didelis privalumas; Gebėjimas dirbti su Wordpress platforma - privalumas; Patirtis klientų aptarnavimo srityje - privalumas. ASMENINIAI PRIVALUMAI: Noras tobulėti. Visų pirma dėl savęs, nes tik nuolat besimokantis, smalsus ir žingeidus žmogus verčia visus kliūčių kalnus! Kūrybiškumas. Juk nenori, kad darbas ofise būtų tik laiškų atsakinėjimas ar socialinių tinklų pildymas. Tavo darbas – be sienų! Sugalvok, kaip jį padaryti įdomų, dinamišką ir inovatyvų – žodžių „ne“ ir „negalima“ čia nėra!

Įmonė siūlo

DARBO VIETOS PRIVALUMAI: Patogi lokacija - BLC verslo centras - visai šalia VDU Karo muziejaus; Lankstus ir su studijomis derinamas darbo grafikas; Išmoksite valdyti įvairius projektus bei kurti naujus! Ateities perspektyvoje galimybė formuoti komandą. Jūsų gyvenimo aprašymo su trumpu prisistatymu laukiame iki balandžio 2 dienos. Prašome siųsti naudojant CV Market sistemą. Kontaktinis telefono numeris: +370 685 84 147