2022-07-29 11:26:48

Projektų vadovo asistentas (-ė)

CVMarket.lt klientas
600 - 800 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Komandai sustiprinti ieškome motyvuoto projektų vadovo asistento darbui su įmonių vidiniais ES finansuojamais projektais inovacijų srityje (šiuo metu 2 vykdomi, dar 2 planuojami) ir išoriniais klientų projektais IT, skaitmeninės komunikacijos ir konsultacijų srityse.
Tikimės, kad naujasis kolega padės parengti įmonių produktus užsienio rinkoms ir turės galimybę kartu įsisavinti plėtros užsienio rinkose subtilybes.
Norime dirbti su kolega kuriam būtų nesvetimas analitinis darbas, gilūs informacijos paieškos įgūdžiai, projektų rengimo, įgyvendinimo bei vadovavimas jiems patirtis.

Reikalavimai

Reikalingos žinios ir patirtis: SVARBIAUSIA motyvacija ir tikėjimas, kad gali būti SĖKMINGAS ir NAUDINGAS. Mes tikimės, kad kandidatas turės gerus analitinius įgūdžius, nebijos rašyti tekstų, komunikuoti su žmonėmis. Labai svarbus kalbų žinojimas, nes mes turime plėtros planų. Jei turite noro ir siekiate pritaikyti savo žinias perspektyvioje kompanijoje – siųskite mums savo CV. Aptarkime pasiūlymą.

Įmonė siūlo

Nacionalinio lygio projektai, esantys didžiausių debesų kompiuterijos projektų 20 - tuke Lietuvoje (300 tūkst. unikalių vartotojų); ES finansuojami inovacijų projektai su tarptautinėmis plėtros perspektyvomis; galimybė nuolat didinti kompetencijas, patvirtinant jas sertifikatais, ir puikios darbo priemonės – jau galėtų būti geros priežastys svarstyti pasiūlymą.
Siūlome patikimą komandą ir jaukias kolektyvo tradicijas; sąžiningą atlygį ir motyvuojančias skatinimo priemones; pagarbą Jūsų asmenybei ir Jūsų savarankiškam laiko planavimui.
Jei tai svarbu Jums- susipažinkime, sužinokite apie šį pasiūlymą daugiau, siųskite savo gyvenimo aprašymą (C.V.). Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime.