Darbo aprašymas
• Pusryčių ruošimas: šalti užkandžiai, karšti patiekalai, desertai;
• Švaros ir tvarkos palaikymas virtuvėje;
• Prekių priėmimas ir sudėliojimas į sandėliavimo patalpas (savaitgaliais);
• Pavestų užduočių vykdymas;
• Pusryčių produktų apskaita;
• Darbas pamaininis, slenkančiu grafiku;
• Darbo pradžia 5:30 val.
• Švaros ir tvarkos palaikymas virtuvėje;
• Prekių priėmimas ir sudėliojimas į sandėliavimo patalpas (savaitgaliais);
• Pavestų užduočių vykdymas;
• Pusryčių produktų apskaita;
• Darbas pamaininis, slenkančiu grafiku;
• Darbo pradžia 5:30 val.
Reikalavimai
• Maisto ruošimo standartų supratimas ir gebėjimas juos įgyvendinti;
• Atsakingas požiūris į darbą;
• Darbštumas.
PRIVALUMAI
• Pusryčių virėjo (-os) arba virėjo (-os) viešbutyje darbo patirtis.
• Atsakingas požiūris į darbą;
• Darbštumas.
PRIVALUMAI
• Pusryčių virėjo (-os) arba virėjo (-os) viešbutyje darbo patirtis.
Įmonė siūlo
• Neturintiems patirties – pilnus mokymus;
• Konkurencingą, motyvuojantį atlyginimą;
• Karjeros galimybes;
• Socialines garantijas;
• Profesionalią ir draugišką kolegų komandą;
• Nuolatinius mokymus.
• Konkurencingą, motyvuojantį atlyginimą;
• Karjeros galimybes;
• Socialines garantijas;
• Profesionalią ir draugišką kolegų komandą;
• Nuolatinius mokymus.