Virėjas atsakingas už maisto gaminimą ir papildymą pusryčių metu;
Pagalba virtuvės kolegoms verslo pietų metu;
Pagalba aptarnaujant viešbučio renginių dalyvius (konferencijos, banketai);
Jei turite iniciatyvos bei noro - apmokome patiekalų ruošimo iš "A la Carte" meniu.
Reikalavimai
Punktualumas
Tvarkingumas
Pomėgis gaminti
Noras tobulėti
Patirtis bei išsilavinimas maisto technologijos srityje - privalumas.
Įmonė siūlo
Darbo laikas: dvi darbo dienos, dvi - laisvos dienos.
5:30 - 17:30
Galimybė derinti darbo grafiką.
Laiku mokamas atlyginimas.
Galimybė kilti karjeros laiptais
Motyvaciniai priedai.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.