Viešbučio svečiai, rezervuodami kambarį, dažniausiai užsisako ir pusryčius. Pusryčiai serviruojami nuo 07.00 val. iki 10.00 val., o savaitgaliais ir švenčių dienomis - iki 11.00 val.
Pusryčių virėjas(-a):
- paruošia šaltų užkandžių bufetą ir pasirūpina, kad per visą pusryčių laiką pakaktų užkandžių, jie būtų švieži, bufetas atrodytų patraukiai ir estetiškai;
- gamina karštus patiekalus (omletus, blynelius su varške, karštas dešreles su bulvėmis ir t.t.);
- po pusryčių sutvarko bufetą, užsako produktus sekančiai dienai.
Reikalavimai
Profesionalumas, šiuolaikiškas ir inovatyvus požiūris.
Gebėjimas dirbti racionaliai, užtikrinti kokybę, užkandžių ir patiekalų skonį ir išvaizdą.
Įmonė siūlo
1. Susisiekimą su įmone tarnybiniu autobusu. Autobusas išvyksta nuo Baltojo tilto ir, važiuodamas Ukmergės gatve, stoja "Šeškinės poliklinika" ir "Fabijoniškių" stotelėse.
2. Nemokamą maitinimą.
3. Mokymą darbo vietoje.
4. Draugišką ir profesionalų kolektyvą, jo dėmesį ir pagalbą.
Papildoma informacija
CV (lietuvių ir/arba anglų kalbomis) galima siųsti adresu Stanislava.Bruch@lemeridienvilnius.com
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.