
Neliūdėkite, tūkstančiai naujų darbo pasiūlymų laukia Jūsų CV!
Naujausi skelbimai
Viešbučio svečiai, rezervuodami kambarį, dažniausiai užsisako ir pusryčius. Pusryčiai serviruojami nuo 07.00 val. iki 10.00 val., o savaitgaliais ir švenčių dienomis - iki 11.00 val.
Pusryčių virėjas(-a):
- paruošia šaltų užkandžių bufetą ir pasirūpina, kad per visą pusryčių laiką pakaktų užkandžių, jie būtų švieži, bufetas atrodytų patraukiai ir estetiškai;
- gamina karštus patiekalus (omletus, blynelius su varške, karštas dešreles su bulvėmis ir t.t.);
- po pusryčių sutvarko bufetą, užsako produktus sekančiai dienai.
Profesionalumas, šiuolaikiškas ir inovatyvus požiūris.
Gebėjimas dirbti racionaliai, užtikrinti kokybę, užkandžių ir patiekalų skonį ir išvaizdą.
1. Susisiekimą su įmone tarnybiniu autobusu. Autobusas išvyksta nuo Baltojo tilto ir, važiuodamas Ukmergės gatve, stoja "Šeškinės poliklinika" ir "Fabijoniškių" stotelėse.
2. Nemokamą maitinimą.
3. Mokymą darbo vietoje.
4. Draugišką ir profesionalų kolektyvą, jo dėmesį ir pagalbą.
Viešbutis VILNIUS GRAND RESORT yra pasaulyje lyderiaujančios nepriklausomų viešbučių grupės Preferred Hotels & Resorts narys, turintis šios grupės viešbučių kolekcijos Lifestyle prekinį ženklą.
Viešbutis įsikūręs tarp dviejų ežerų, šiek tiek nutolęs nuo miesto gaudesio, vis dėlto lengvai pasiekiamas automobiliu arba viešbučio autobusu.
Čia teikiamos apgyvendinimo, maitinimo, renginių aptarnavimo, SPA, aktyvaus poilsio, o pavasarį-rudenį - išskirtinės golfo paslaugos.
Mūsų komandos tikslas - demonstruoti aukštą svečių aptarnavimo standartą, patenkinti svečių lūkesčius.
Tikslų siekiame demonstruodami pozityvų ir profesionalų požiūrį bei siekdami meistriškumo ir tobulumo,