
Restorano administratorius
Darbo aprašymas
1. Padavėjų grupės darbo organizavimas ir dokumentų administrvimas (grafikų sudarymas, darbo valandų apskaita ir kt.);
2. Bendravimas su svečiais - pasitikimas, užsakymo priėmimas, paslaugų siūlymas ir pardavimas ("upselling");
3. Nuoseklaus ir teisingo aptarnavimo standartų taikymo užtikrinimas svečių sutikimo, pasveikinimo, produkto pristatymo, aptarnavimo ir kt. procesuose;
4. Aktyvus dalyvavimas diegiant naujas programas.
Reikalavimai
1. Darbo patirtis restoranų versle (dar geriau - viešbučio restorane) ne mažiau nei 2 metai.
2. Restorano administratoriaus darbo patirtis ne mažiau nei 1 metai.
3. Geras lietuvių, anglų ir rusų kalbų mokėjimas.
Įmonė siūlo
1. Nuolatinio pobūdžio darbą.
2. Stabilų atlyginimą ir socialines garantijas.
4. Nemokamas tarnybinio autobuso paslaugas, nemokamą maitinimą.