• pirmiausia KOMANDA
• tada – gera nuotaika, teisingas maistas bei aptarnavimas!
• gaminsim ir lauke ir name
• kepsim ir picą lauko krosny ir mėsytę ant grilio
• duosim pusryčiams šiltą bandelę ir kam reikės - šaltą Margaritą
• gaminsim šviežią maistą ir nevirsim cepelinų
• kursim skonius ir naujas istorijas
• dirbsim protingas valandas ir laiku eisim miegoti
• Virtuvė - turėti patirties toje pozicijoje į kurią taikot
• Aptarnavimas - turėti patirties toje pozicijoje į kurią taikot
• Higienos reikalavimų išmanymas, kalkuliacijos, aptarnavimo kokybė ir visa tai,su kuo valgoma HoReCa – net nediskutuotinai privaloma
• Noras dirbti ir užsidirbti
• Nebumbėti ir nepykti ant viso pasaulio – juk į darbą, kaip į šventę!
• Suprasti, kad vasara jau bus parduota
• Nepaisant visko – norėti dirbti “best place to be” pajūryje
• Kalbėti ne tik lietuviškai, bet ir angliškai ( bent jau)
• Mylėti tiek svečius, tiek savo komandą
• nuo 700 „į rankas”- priklausomai nuo pareigų, patirties, o gal ir mokėjimo save parduoti
• bonusai visai komandai nuo pardavimų – rezultatas visų bendra užduotis
• protingos darbo valandos - pailsėti turi ne tik poilsiaujantys, bet ir darbuotojai
• kava darbe ir maistas
• komanda su kuria norėsi dirbit, nes ji bus pati geriausia!
• transportas į/iš darbo vietos
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.