Darbo aprašymas
Restorano virtuvės darbo organizavimas: darbuotojų darbo koordinavimas, maisto produktų ir žaliavų užsakymų formavimas, produktų kalkuliacinių kortelių sudarymas, maisto ruošimo technologinių procesų išmanymas ir kt.
Reikalavimai
aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas (viešojo maitinimo gamybos organizavime);
panašaus darbo patirtis;
geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Internet);
puikūs bendravimo įgūdžiai;
gebėjimas dirbti komandoje;
kruopštumas, greita reakcija, sąžiningumas.
PRIVALUMAI
anglų, vokiečių kalbų žinios.
panašaus darbo patirtis;
geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Internet);
puikūs bendravimo įgūdžiai;
gebėjimas dirbti komandoje;
kruopštumas, greita reakcija, sąžiningumas.
PRIVALUMAI
anglų, vokiečių kalbų žinios.
Įmonė siūlo
Geras darbo ir atlygio sąlygas.
Papildoma informacija
Gyvenimo aprašymą ir motyvacijos laišką su nuoroda " Restorano gamybos vadovas " siųsti el.paštu: kaunas@noriudarbo.lt arba faksu: (8~37) 406834