Darbo aprašymas
Efektyvus restorano darbuotojų darbo organizavimas bei kontrolė;
Sklandžios restorano veiklos užtikrinimas;
Restorano finansinės ir ūkinės apskaitos vykdymasPadalinio išlaidų planavimas ir kaštų kontrolė, biudžetavimas;
Darbuotojų saugos ir sveikatos ir gaisrinės saugos reikalavimų laikymosi užtikrinimas ir kontrolė;
Ataskaitų teikimas valstybinėms institucijoms;
Aptarnavimo ir maisto gamybos kokybės standartų laikymosi užtikrinimas;
Restorano įvaizdžio formavimas, pasitelkiant įvairias vidinės ir išorinės komunikacijos priemones.
Sklandžios restorano veiklos užtikrinimas;
Restorano finansinės ir ūkinės apskaitos vykdymasPadalinio išlaidų planavimas ir kaštų kontrolė, biudžetavimas;
Darbuotojų saugos ir sveikatos ir gaisrinės saugos reikalavimų laikymosi užtikrinimas ir kontrolė;
Ataskaitų teikimas valstybinėms institucijoms;
Aptarnavimo ir maisto gamybos kokybės standartų laikymosi užtikrinimas;
Restorano įvaizdžio formavimas, pasitelkiant įvairias vidinės ir išorinės komunikacijos priemones.
Reikalavimai
Ne mažesnė nei 2 metų vadovaujamo darbo patirtis restoranų versle;
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Viešojo maitinimo gamybos išmanymas;
Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas;
Puikūs darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Atsakomybė, pozityvumas, orientacija į puikius darbo rezultatus.
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Viešojo maitinimo gamybos išmanymas;
Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas;
Puikūs darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Atsakomybė, pozityvumas, orientacija į puikius darbo rezultatus.
Įmonė siūlo
Įdomų ir perspektyvų darbą profesionalioje komandoje;
Nuolatinį profesinį tobulėjimą skatinantį darbą;
Visas socialines garantijas;
Darbo užmokestį, priklausantį nuo turimos kompetencijos ir darbo rezultatų.
Nuolatinį profesinį tobulėjimą skatinantį darbą;
Visas socialines garantijas;
Darbo užmokestį, priklausantį nuo turimos kompetencijos ir darbo rezultatų.