800 - 1200 €/mėn.
"į rankas"
Organizuoti, kontroliuoti ir užtikrinti sklandų restorano ir personalo efektyvų darbą;
Sklandaus ir kokybiško svečių aptarnavimo užtikrinimas;
Vykdyti finansinę ir ūkinę restorano apskaitą;
Restorano įvaizdžio kūrimas.
Vadovaujamo darbo patirtis restoranų versle;
Puikūs bendravimo su svečiais įgūdžiai;
Puikūs personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Darbo kompiuteriu įgūdžiai;
Sąžiningumas, atsakingumas ir iniciatyvumas;
Sugebėjimas tinkamai reaguoti į iškilusias problemas, pritaikiant optimaliausią sprendimą.
Galimybę vadovauti aukšto lygio restoranui;
Draugišką ir profesionalų kolektyvą;
Nuolatinį profesinį tobulėjimą.
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.