Pagrindinės atsakomybės – užtikrinti sklandžią restorano veiklą, prižiūrėti visas restorano sritis - įskaitant aptarnavimo salę, barą.
Atsakingai vykdysite administracinius klausimus, užsiimsite darbuotojų paieška, atranka, grafikų sudarymu ir apmokymais, siekiant užtikrinti, kad visi darbuotojai žinotų apie meniu, bendrą restorano veiklą.
Palaikysite santykius su klientais ir užtikrinsite, kad būtų patenkinti jų poreikiai.
Užtikrinsite, kad būtų laikomasi sveikatos ir saugos taisyklių bei būtų palaikoma švari ir sanitarinė restorano aplinka.
Bendradarbiausite su restorano virtuvės komanda siekiant užtikrinti, kad restoranas atitiktų bendrą strategiją.
Palaikysite santykius su vietiniais tiekėjais, siekiant užtikrinti aukštos kokybės ir šviežius ingredientus.
Bendradarbiausite kuriant restorano reklamines kampanijas, rūpinsitės marketingu bei socialinėmis medijomis.
Turite noro ir manote, kad galite valdyti visą restorano veiklą, ir prisiimant atsakomybę.
Turite puikius personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžius
Mėgstate bendrauti su svečiais ir gebate susitvarkyti įvairiose situacijose.
Esate atsakinga (-as), organizuota (-as), orientuota (-as) į puikius darbo rezultatus;
Gebate perteikti komandai lūkesčius ir darbo standartus.
Mokate ramiai ir dalykiškai derinti skirtingus klientų interesus.
Gebate efektyviai organizuoti laiką ir kitus darbui reikalingus resursus.
Turite darbo kompiuteriu įgūdžius;
Įmonė siūlo
Profesinio augimo ir tobulėjimo galimybes;
Draugišką ir dinamišką darbo aplinką;
Galimybę vadovauti aukšto lygio restoranui;
Įdomų ir perspektyvų darbą profesionalioje komandoje;
Darbo ir poilsio balansą.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.