2022-07-29 11:26:48

Rytų regiono Inžinierių padalinio vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Labas, aš Nerijus. Esu Telia Klientų aptarnavimo padalinio vadovas. Mano padalinio kolegos visoje Lietuvoje padeda Telia klientams turėti kokybiškas fiksuoto ir mobilaus ryšio paslaugas bei yra technologijų naujovių ambasadoriai. Lietuvą skirstome į tris regionus ir šiuo metu kaip tik ieškau naujo talento į savo komandą perimti Rytų regiono vairą.

Tavo naujas iššūkis?
Tau patikėtume vadovauti Telia klientų aptarnavimo inžinierių Rytų regionui, kuris apima ne tik Vilnių ir Vilniaus rajoną, bet ir Molėtų, Utenos, Švenčionių, Ignalinos, Anykščių, Kupiškio, Zarasų ir Rokiškio rajonus. Tavo atsakomybėje bus įveikiant audras, žaibus ir sausras, nesušlapus kojų perbristi staiga atsiradusias upes ar peržengti neįveikiamus tarpeklius. Nuolat mokytis ir mokyti komandos narius, būti technologijų, bei klientų aptarnavimo lyderiais. Tavo atsakomybėje bus stabili ir sėkminga Rytų Klientų aptarnavimo padalinio veikla ir puiki darbuotojų bei klientų patirtis.

Koks (-ia) esi Tu?
Esi charizmatiškas lyderis, gebantis ne tik suburti komandą, bet ir ją motyvuoti. Esi bendradarbiaujantis kolega ir ugdantis vadovas. Turi puikų strateginį mąstymą, esi orientuotas rezultatą ir efektyvius sprendimus. Mėgsti greitą darbo tempą, dinamišką aplinką, puikiai planuoji laiką, lengvai randi bendrą kalbą ir sėkmingai bendradarbiauji su įvairiais žmonėmis.

Reikalavimai

Tavo asmenybė:
• Esi orientuotas į sprendimus ir rezultatą;
• Esi organizuotas ir prisiimantis atsakomybę;
• Esi atviras iššūkiams, pasižymi kritiniu bei kūrybišku mąstymu;

Tavo patirtis ir privalumai:
• Sėkminga vadovavimo ir komandos ugdymo patirtis;
• Telekomunikacijų rinkos ir technologijų išmanymas – Tavo privalumas;
• Regionas didelis, o geriausias dėmesys yra gyvas bendravimas, todėl Tau tikrai prireiks vairuotojo pažymėjimo (automobiliu pasirūpinsime mes).

Susidomėjai?
Čia Tavo naujas iššūkis? Leisk mums apie Tave žinoti. Susisieksime su atrinktais kandidatais, o jeigu turi papildomų klausimų, drąsiai juos užduok juos mūsų HR kolegai telefonu +370 682 45132 (Arnas).

Prisijunk prie Telia ir pradėk savo didelių galimybių kelią!