2022-07-29 11:26:48

Sandėlininkas – pardavėjas (elektronikos prekės)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Pagrindinės užduotys: o Prekių priėmimas, siuntų ruošimas parduotuvėje; o prekių paruošimas pardavimui: patikra, rūšiavimas, sandėliavimas; o prekių pardavimas (elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, maitinimo šaltiniai, įrankiai ir medžiagos, garso ir šviesos technika ir t.t); o klientų aptarnavimas ir konsultavimas; o darbas kasos aparatu, apskaitos, užsakymų programomis.

Reikalavimai

Geriausiai tiktumėte šiai pozicijai, jeigu: o Turite panašaus darbo patirties (privalumas – jei prekybinėje sistemoje); o esate įgijęs techninės srities išsilavinimą (privalumas); o norite gilinti ir plėsti žinias elektronikos produktų srityje; o mokate dirbti kompiuteriu (MS Office); o esate atsakingas, atidus, greitos orientacijos, komunikabilus.

Įmonė siūlo

Mes Jums siūlome: o Atsakingą ir įdomų darbą, stabiliai veikiančioje įmonėje; o vertingą patirtį elektronikos ir pardavimų srityse; o realias karjeros galimybes; o kompetenciją atitinkantį atlyginimą ir priedus, priklausančius nuo komandinio ir asmeninio darbo rezultato; o patogią įmonės lokaciją mieste. CV siųskite iki 2018 m. spalio 18 d. Su informacija apie asmens duomenų tvarkymą galite susipažinti www.lemona.lt/privatumo-politika