2022-07-29 11:26:48
SKALEVITA, UAB

SKALEVITA, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
8
Darbuotojų sk.
1 553
Peržiūros
~1 031 €
Vid. atlyginimas
UAB „Skalevita“ buvo įkurta 1991 metais Vilniuje. Veiklos pradžia buvo svarstyklių remontas ir prekyba jomis, vėliau savo asortimentą papildėme temperatūrą ir drėgmę nustatančiais prietaisais, keltuvais, specialios paskirties svarstyklėmis ir kameromis.

Prekes importuojame iš Vokietijos, Italijos, Japonijos, Kinijos, Pietų Korėjos, JAV, Lenkijos, Taivano ir kt. Užmezgusi tvirtus verslo ryšius, pasitelkusi naujausias ir pažangiausias technologijas, efektyvų santykių palaikymą su gamintojais, įmonė garantuoja nenutrūkstantį prekių tiekimą, platų asortimentą ir aukštą kokybę už mažą kainą. Siekdami stiprinti pozicijas rinkoje bei didinti pardavimų apimtį, nuolat plečiame asortimentą ir tiekiame prekybai naujus produktus atitinkančius rinkos poreikį.

Lanksti prekybos struktūra, gera prekių pristatymo sistema, įvairios nuolaidos ir akcijos pritraukia daugelio pirkėjų dėmesį. Mes turime didelę ekspozicijos salę, kurioje pirkėjai gali pamatyti didžiąją prekių dalį ir išsirinkti sau tinkamą.

Įmonėje dirba darni, geranoriška komanda, visada atsižvelgianti į klientų norus ir lūkesčius. Yra techninė tarnyba, kuri visada padės Jums sutaisyti, sumontuoti svarstykles greitai ir kokybiškai, bei patars techniniais klausimais.

Mums labai svarbu, kad klientai liktų patenkinti mūsų darbu, todėl atliekame savo darbą sąžiningai. UAB "Skalevita" galite rasti ne tik Jums reikiamų matavimo ir svėrimo prietaisų, bet ir visada pasiruošusią pagelbėti komandą.