2022-07-29 11:26:48

Skolų išieškojimo vadybininko (-ės)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Jei tu mėgsti bendrauti, išmanai žmonių psichologiją, esi pozityvus ir esi orientuotas rezultatą bei ieškai vietos, kur galėtum realizuoti šias savybes, ateik ir prisijunk prie mūsų komandos.

Tavo kasdieninis darbas būtų bendrauti su klientais, kurie pradelsė savo įsipareigojimus bei trečiosiomis šalimis (skolų išieškojimo agentūromis, notarais, antstoliais ir kt.) telefonu ir elektroniniu paštu, administruoti skolų portfelį, tikrinti informaciją duomenų registruose, rengti bei tvarkyti sutartis, procesinius dokumentus teismui, kitus dokumentus.

Reikalavimai

• Aukštasis universitetinis išsilavinimas;
• Darbo patirtis skolų išieškojimo arba teisės srityje privaloma (finansų sektoriuje arba dirbant su skolininkais iš finansų sektoriaus – privalumas);
• Lietuvių, anglų kalbos mokėjimas (žodžiu ir raštu), gebėjimas įtaigiai ir dalykiškai bendrauti. Gebėjimas susikalbėti su rusakalbiais klientais;
• Atsakingumas, atidumas, orientacija į klientą;
• Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.

Įmonė siūlo

Draugišką kolektyvą; Modernų biurą centrinėje miesto dalyje netoli pagrindinių prekybos centrų; Fruit Mondays, įmonės vasaros renginius Estijoje ir kitus tarpautinės įmonės privalumus; Įvairiapusišką darbą ir savirealizacijos galimybę; Konkurencingą ir nuo darbo rezultatų priklausantį darbo užmokestį. Papildoma informacija: Rusų kalbos mokėjimas būtų privalumas. CV su motyvaciniu laišku laukiame cv{eta}creditstar.lt. Atsiprašome, bet susisieksime tik su atrinktais kandidatais.