2022-07-29 11:26:48

SPA Therapist Anglijoje!

CVMarket.lt klientas
Nuo 8.9 €/val. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Vienam didžiausių pajūrio kurortų (poilsio ir pramogų kompleksas), esančiam vakarų Anglijoje (Devon, prie pat vandenyno) reikalingas pastiprinimas !!!

SKUBIAM išvykimui ieškome patyrusių SPA Therapist (3 level) !

Darbas 5/6 dienas per savaitę, valandinis atlyginimas: £7.83/val.

Darbas masažistams ar grožio specialistams (arba abu viename), kurie turi atitinkamos patirties ir yra pasiruošę prisijungti prie didelės ir draugiškos komandos Anglijoje!

Ieškomi lankstūs darbuotojai, kurie sutiktų ne tik SPA centre dirbti, tačiau gebėtų pagelbėti ir kituose departamentuose. Darbdavys garantuoja 30 valandų per savaitę dirbti SPA centre, tuomet likusias valandas prisidėti tvarkant turistinius namukus, kuriuose apsistoja atvykę turistai. Darbas housekeeping departamente būtų pirmadieniais, penktadieniais ir kartais šeštadieniais.

Jei esate iš tiesų kvalifikuotas, daug patirties turintis kandidatas - sutartume su darbdaviu, kad dirbtumėte tik SPA centre.

Suteikiamas apgyvendinimas, £49 per savaitę kainuoja nuoma (nuskaičiuoja nuo algos, taigi pliusas, kad nereikia už nuomą turėti į priekį).

Visi dirbantieji gali naudotis parko paslaugomis NEMOKAMAI - tai ir sporto aikštelės (teniso, futbolo, golfo), baseinu ir pirčių kompleksais!

Darbas tiek VYRAMS, tiek MOTERIMS.

Reikalavimai

- Atitinkama patirtis;
- Gera šnekamoji anglų kalba;
- Galimybė išvykti kuo greičiau !

Įmonė siūlo

Ieškote daugiau informacijos? Bendraukime:

DARBAI SVETUR
Adresas: Krokuvos g. 13, 09314 Vilnius
Mob.: 8 624 66641
Facebook: www.facebook.com/darbaisvetur
Svetainė: www.DarbaiSvetur.lt