2022-07-29 11:26:48

Specialistas (-ė) (švedų kalba)

CVMarket.lt klientas
1400 - 2100 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Ar norėtum pritaikyti turimas švedų kalbos žinias dirbant tarptautinėje kompanijoje? Tuomet mes ieškome Tavęs!Su mumis turėsi galimybę:

  • Prisijungti prie draugiškos, palaikančios komandos;
  • Glaudžiai bendradarbiauti su kolegomis Švedijoje;
  • Administruoti visą su būsto paskolomis susijusią dokumentaciją;
  • Įgyti žinių nekilnojamo turto finansavimo srityje;
  • Susipažinti su skirtingais procesais (pvz.: paskolų sutarčių ruošimas su įkeitimu/be įkeitimo; paskolų išmokėjimas ir dokumentacijos kontrolė).

Reikalavimai

Tikimės, kad tu turi:

  • Aukštąjį išsilavinimą arba esi paskutinių kursų studentas (-ė);
  • Švedų kalbos žinias (B2 lygiu ir aukštesniu);
  • Anglų kalbos žinias (B2 lygiu ir aukštesniu);
  • Kruopštumą ir atidumą detalėms.

Organizacijoje tikime, kad žmonės yra mūsų didžiausia stiprybė. Mes dirbame kartu ir savo kasdieniame darbe vadovaujamės pagrindinėmis mūsų vertybėmis: atvirumu, paprastumu ir rūpestingumu. Kasdien kuriame pasitikėjimu, pagarba, atvirumu ir įsitraukimu pagrįstą kultūrą. Mes palaikome nuolatinį ugdymąsi ir skatiname Tave prisiimti lyderystę už savo paties karjeros kelią bei ieškoti iššūkių, kurie Tave įkvepia ir skatina tobulėti. Mes siūlome tvarią ir lanksčią darbo aplinką, kur dalijamės žiniomis ir dirbame kartu. Tu, kaip „Swedbank“ komandos narys, dalyvausi kintamo atlygio programoje, turėsi galimybę prisijungti prie „Swedbank“ pensijos darbuotojams programos, taip pat Tau bus suteiktas darbuotojų sveikatos draudimas ir kitos patrauklios papildomos naudos. Kartu mes dirbame ir kuriame gerovę, suteikdami teigiamą ir unikalią patirtį savo klientams.

Įmonė siūlo

Prisijunk prie mūsų komandos ir ...

pasiūlysime dideles mokymosi, tobulėjimo ir profesinių siekių įgyvendinimo galimybes. Vertiname ir rūpinamės kiekvienu savo komandos nariu. Mes tikime, kad ilgalaikiai santykiai su klientais ir darbuotojais yra tvaraus verslo pagrindas. Kviečiame prisijungti prie tarptautinės komandos, kur drauge kursime patrauklius sprendimus klientams. Čia gera augti drauge.“ Swedbank komanda.

Laukiame tavo gyvenimo aprašymo iki 2022-12-13

Darbo užmokesčio dydžio intervalas šiai pozicijai Lietuvoje yra 1400 - 2100 EUR neatskaičius mokesčių. Daugiau skaityk čia!

*Šioje pozicijoje nesuteikiame galimybės dirbti nuotoliniu būdu iš užsienio valstybių.

„Swedbank“ nediskriminuoja dėl lyties, amžiaus, seksualinės orientacijos ar seksualinės tapatybės, etninės tapatybės, religijos ar negalios – laukiami visi.