2022-07-29 11:26:48

SQL programuotojas (-a)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Mūsų klientė – ne vieną dešimtį metų sėkmingai dirbanti įmonė, turinti labai sėkmingą patirtį paslaugų sektoriuje Baltijos šalyse. Šiuo metu įmonė kuria IT skyrių, kuris vykdys verslo sistemų vystymą bei tobulinimą. Prie savo komandos kviečia prisijungti kompetentingus SQL programuotojus. Darbo pobūdis: - įmonės verslo sistemų vystymas ir tobulinimas; - valdyti aplikacijų pakeitimų paketus, naujų kūrimas; - nuolat tobulinti įgūdžius, pasinaudojant naujais įrankiais ir technologijomis.

Reikalavimai

- 2-3 metų patirtis taikomųjų aplikacijų ir duomenų bazių kūrimo srityje; - kokybiškos SQL ir PL/SQL žinios; - Oracle formų ir ataskaitų kūrimo patirtis; - Oracle DB programavimo patirtis; - gebėjimas rengti tvarkingas dokumentacijas. Privalumai: - geras analitinis mąstymas; - aukštasis išsilavinimas IT srityje; - IT sistemų projektavimo patirtis; - finansų srities žinios; - puikios anglų kalbos žinios (žodžiu ir raštu).

Įmonė siūlo

- atlyginimą pagal kompetencijas; - įdomų ir atsakingą darbą, įvedimo programas naujokams; - draugišką kolektyvą ir tinkamą požiūrį į darbuotoją; - gerą karjerą ir tobulėjimo galimybes. Konfidencialumą garantuojame! CV siųsti su nuoroda: "SQL programuotojas (-a)". Informuosime tik atrinktus kandidatus ir būsime dėkingi visiems siuntusiems CV. Kontaktinis asmuo: IT personalo atrankų konsultantė Eglė Šūmakarytė Tel.: +370 610 92490