2022-07-29 11:26:48
SV Technika, UAB

SV Technika, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
76
Darbuotojų sk.
4 272
Peržiūros
~2 349 €
Vid. atlyginimas
UAB „SV Technika“ žemės ūkio sektoriuje dirba nuo 2007 metų. Pagrindinė įmonės veikla – žemės ūkio technikos ir atsarginių dalių prekyba bei techninis aptarnavimas. Įmonės bendradarbiavimas su autoritetingais ir ilgametę patirtį turinčiais Europos šalių gamintojais leidžia prisidėti prie pažangaus žemės ūkio kūrimo Lietuvoje.

Didžiuojamės, jog klientai vertina mūsų moto – nepardavinėti tai, kas yra sandėliuose, o kiekvienam klientui patarti ir tiekti individualius jo poreikius atitinkančias mašinas, atsižvelgiant į ūkyje vystomą technologiją bei jos tęstinumą ateityje. Siekiame, kad mūsų parduodama technika Jūsų ūkiui kurtų pridėtinę vertę.

Bendrovės tvirtų pamatų pagrindas – darbuotojų komanda. Nuolat investuojame į komandos švietimą ir patirtį. Suprantame popardaviminio aptarnavimo kokybės svarbą ir nuolat ją tobuliname, turėdami tikslą būti geriausiais.

Mūsų tikslai ir užduotys – sukaupta patirtimi, kruopščiai atrinkta technika ir pažangiausiomis technologijomis prisidėti prie tvaraus žemės ūkio augimo šiandien ir rytoj.

Dėkojame už pasitikėjimą mūsų komanda, drauge mes galime įgyvendinti Jūsų ūkio viziją!