
Technikos vadovas
Darbo aprašymas
Darbo patirtis maisto pramonėje ar laivuose (žuvies perdirbimas) - nemažiau kaip 5 metai.
Techninių sistemų žinojimas:
- šaldymo gamybiniai kompresoriai (amoniakas),
- gamybos ir pastato šildymo ir vandens sistemos.
Darbo ir sveikatos sauga, priešgaisrinė sauga.
Personalo valdymas (nuo 8 iki 15 žm.), sugebėjimas dirbti komandoje, darbo organizacija ir kontrolė, įrengimų bei sistemų kontrolė.
Reikalavimai
Aukštasis inžinierinis- mechaniko išsilavinimas.
KALBOS:
Puiki –lietuvių kalba
Vidutinė – anglų (kalbėti ir rašyti) bei rusų kalbos.
Sveikatos ir darbo saugo pažymėjimas, gamybinės priešgaisrinės saugos pažymėjimas.
Automobilis - būtų privalumas.
Darbo įgūdžiai kompiuteriu- PK: Windows, MS Office, Internetas, El.paštas; AutoCad - būtų privalumas.
KOMPETENCIJOS:
Personalo valdymas
Darbų kontrolė
Darbo Organizavimas
Darbų Planavimas
Konfliktų valdymas
Komandinis darbas
Orientacija į kokybę
ASMENINĖS SAVYBĖS:
Stabilumas
Lojalumas
Mobilumas
Efektyvumas
Tolerantiškumas
Reiklumas
Įmonė siūlo
Socialinės garantijos
Numatomas bandomuoju laikotarpiu mėnesinis priskaičiuotas atlyginimas 4000 Lt (keturi tūkstančiai litų). Tarnybinė mašina darbo metu.
Papildoma informacija
Viena iš didžiulių žuvies pramonės gamyklų Europoje kur dirba virš 1,000 darbuotojų, eksportuoja daugiau nei 98% savo produkcijos iš šaldytos žuvies vartotojams Europoje ir JAV.