2022-07-29 11:26:48

Techninių sprendimų vadovas (-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Profesionali techninių sprendimų komanda kviečia prisijungti naują narį (-ę), norintį kasdien kurti vertę ir maloniai stebinti savo siūlomais IT techniniais sprendimais. Aš esu Marius Dulka, „TELIA“ Techninių sprendimų komandos vadovas. Didžiuojuosi savo komanda ir jos nariais, kurių kiekvienas yra ypatingas ir stipriai prisideda prie mūsų klientų gerovės, kuriant ir įgyvendinant individualius techninius sprendimus iš plataus „TELIA“ produktų spektro.

Tavo naujas iššūkis?

Būsi komandos, dirbančios naujame atviro tipo biure, Vilniuje, nariu. Kursi pažangius sprendimus ir aktyviai dalyvausi pardavimo procese, konsultuosi verslo klientus apie produktus ir paslaugas bei pardavimų vadovus techniniais IT klausimais, užtikrinsi kokybišką paslaugų/projektų diegimo valdymą, ruoši techninę dokumentaciją pasiūlymams, konkursams ir sutartims.

Reikalavimai

Koks esi tu?

Tau patinka bendrauti su klientais, esi iniciatyvus, strategiškai mąstantis ir mėgsti technologijas. Žinai, kaip bendrauti su klientais ir gebi parinkti jiems geriausius sprendimus. Dirbdamas su projektais ir projektinėmis komandomis jautiesi puikiai. Esi kūrybiškas ir orientuotas į sklandaus darbo užtikrinimą bei kokybiško rezultato siekimą. Būsi mūsų komandos dalis, taigi, svarbu, kad būtum paslaugus ir bendradarbiaujantis.

Tavo asmenybė:

- Myli technologijas
- Mėgsti įsigilinti į poreikius ir juos spręsti
- Ne tik moki dirbti vienas, bet esi ir komandos žaidėjas
- Įžvalgus ir analitiškas
- Esi orientuotas į rezultatą
- Aktyvus ir norintis tobulėti

Tavo patirtis ir žinios:

- IT ar Telekomunikacijų srities išsilavinimas
- Domėjimasis naujomis IT technologijomis, tendencijomis, kryptimis ir sistemomis
- IT ar telekomunikacijų srities sertifikatai (privalumas)
- Moki techninę anglų kalbą
- Turi gerus organizacinius ir bendravimo įgūdžius

Įmonė siūlo

Mes tikime, kad žmonės geriausiai atsiskleidžia į tikslus orientuotoje bei vertybėmis pagrįstoje kultūroje – sveikas(-a) atvykęs(-usi) į „Telia“- tavo naujų didelių galimybių namus. Prisijungęs(-usi) prie mūsų, tu būsi svarbi įdomios kelionės dalis „Telia“ tampant naujos kartos telekomunikacijų kompanija. Pažadame tau, kad šioje kelionėje padėsime augti tiek profesiškai, tiek kaip asmenybei. Mes tikime asmenine lyderyste, todėl pats(-i) būsi atsakingas(-a) už savirealizaciją bei puikiausių rezultatų pasiekimą. IT ir telekomunikacijos nėra tik mūsų verslas – tai, tuo pačiu, ir mūsų didžiausia aistra, tad prisijungęs(-usi) prie talentingų žmonių komandos prisidėsi ne tik prie efektyvesnio verslo, bet ir geresnio gyvenimo sprendimų kūrimo.

Dirbdamas šioje pozicijoje gausi bazinį atlygį, kuris prasideda nuo 1500 - 2000 Eur (neatskaičius mokesčių) ir metinius priedus, kurių dydis priklauso nuo pasiektų tavo ir kompanijos rezultatų.

Taip pat kiekvienam darbuotojui parengtas papildomų naudų krepšelis į kurį įeina:

- Sveikatos draudimas ir papildomas pensijų kaupimas;
- Įvairios nuolaidos Telia paslaugoms ir prekėms, taip pat ir išskirtiniai partnerių pasiūlymai;
- Papildomos atostogų dienos;
- Lanksčios darbo sąlygos;
- Asmeninis ir profesinis augimas, dalyvaujant vidinėse mokymų programose;
- Kūrybiška ir jauki darbo aplinka;
- 19000 nuostabių kolegų iš Skandinavų ir Baltijos šalių.

Susidomėjai?

Jeigu nori tapti mano komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Nori sužinoti daugiau? Skambink man telefonu +370 610 00781 arba rašyk žinutę per LinkedIn.

Prisijunk prie Telia!

Laukiame Jūsų CV!

Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.