2022-07-29 11:26:48

Telia salono konsultantas (-ė) Vilniuje

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Mes – Vilniaus Telia salonų vadovai – šiuo metu ieškome bendražygių, kurie sustiprintų mūsų komandas savo talentu. Jeigu į gautas užduotis žiūri kaip į iššūkius, ne problemas, o pardavimai tau yra žavesį keliantis įtakos darymas – nekantraujame su tavimi susipažinti!

Tavo naujas iššūkis?
Po pradinių mokymų - profesionalus klientų aptarnavimas bei informacijos teikimas apie įmonės produktus bei paslaugas ir, žinoma, jų pardavimas. Tau patikėsime atsakingą klientų sutarčių rengimą ir geriausios patirties klientams suteikimą mūsų prekybos salonuose.

Prisijungus prie Telia komandos dirbsi įmonėje, kuri savo veikloje vadovaujasi moderniausiais vadybos principais, vertina kiekvieno darbuotojo pasiekimus bei kompetenciją. Turėsi ne tik papildomas įmonės teikiamas naudas (papildomas sveikatos draudimas, lankstus darbo grafikas ir kt.) bet ir profesinio bei asmeninio augimo galimybes.

Koks (-ia) esi Tu?
Būsi Telia veidas ir balsas, todėl tikimės, kad esi dėmesingas klientų patarėjas (-a) ir vadovaujiesi požiūriu, kad klientas – svarbiausia. Mėgsti greitą darbo tempą ir lengvai įsisavini naują informaciją bei greitai mokaisi.

Tavo asmenybė:
• Esi orientuotas (-a) į klientą ir rezultatą
• Esi iniciatyvus (-i) ir inovatyvus (-i), domiesi naujausiomis technologijomis
• Gebi greitai užmegzti kontaktą su nepažįstamais žmonėmis ir lengvai randi bendrą kalbą su bet kuo

Tavo patirtis ir privalumai:
• Pardavimų bei klientų aptarnavimo srityse
• Užsienių kalbų mokėjimas
• Aukštasis/ aukštesnysis išsilavinimas

Susidomėjai?
Norėtum prisijungti prie Telia salono komandos? Tuomet laukiame Tavo CV ! Konfidencialumą garantuojame ir susisieksime tik su atrinktais kandidatais. Jeigu kyla klausimų, užduok juos telefonu +370 6 160 6709 (Rolanda).

Prisijunk prie Telia!