2022-07-29 11:26:48
TOTUM prekyba, UAB

TOTUM prekyba, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
20
Darbuotojų sk.
903
Peržiūros
~855 €
Vid. atlyginimas
Kompanija „Totum“ įkurta 1992 metais. Per beveik 20 darbo metų „Totum“ užima tvirtas pozicijas Lietuvos rinkoje ir yra viena iš apsauginių bei sustiprintų durų gamybos lyderių. Gausus klientų būrys – ne tik iš Lietuvos, bet ir daugelio Europos Sąjungos šalių, taip pat Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos. Pristadydama savo produkciją, „TOTUM“ dalyvavo įvairiose statybos ir apsaugos priemonių parodose Lietuvoje ir už jos ribų.

Šiuolaikinis kontaktinio suvirinimo cechas, metalo apdirbimo staklių ir presų linija, modernaus miltelinio dažymo cechas, apdailos PVC plėvele cechas su itališkais membraniniais presais leidžia mums palaikyti aukščiausio lygio kokybę ir nuolat gerinti savo gaminių dizainą.

Tam, kad pagerintų mūsų gaminamų durų savybes bei surastų dar geresnių techninių sprendimų, dirba didelis būrys inžinierių ir konstruktorių. Durys yra nuolatos išbandomos įvairiuose ES institutuose ir laboratorijose. Pastovus, daugelį metų nesikeičiantis darbuotojų kolektyvas tapo mūsų gaminių kokybės garantu bei užsitikrino klientų pasitikėjimą.

Mes neribojame kliento pasirinkimo standartiniais apdailos ir spynų pasiūlymais. Lankstus gamybos procesas, kai durys daromos asmeniškai kiekvienam užsakovui, leidžia klientui gauti tai, ko jam reikia.

Kompanija siūlo įvairių durų pasirinkimą – nuo metalinių ir apsauginių durų butams, namams ir pagalbinėms patalpoms iki specialios paskirties durų ginklų ir pinigų saugykloms. Tikimės, kad mūsų durų dizainas ir išskirtinės savybės patenkins net išrankiausių klientų poreikius.