2022-07-29 11:26:48

Vadybininkas(-ė)

CVMarket.lt klientas

Darbo aprašymas

Kaip INDIVI komandos dalis, Jūs būsite atsakingi už: Bendravimą su klientais, atsakymų į užklausimus pateikimą; Ryšių su klientais palaikymą: Komercinių pasiūlymų paruošimą bei pateikimą; Dokumentų ir informacijos pateikimą valstybės institucijoms, kitiems asmenims; Nuolatinį bendravimą su tiekėjais, Ryšio su gamyba palaikymą, užtikrinant sklandų bei savalaikį tiekimo, gamybos bei pardavimo procesą; Darbą su įmonės interneto svetaine: akcijų ir specialių pasiūlymų paruošimą, naujienlaiškio paruošimą ir siuntimą, darbą su socialiniais tinklais, įmonės informacinių technologijų specialistų veiklos koordinavimą, kt.; Marketinginės, reklaminės medžiagos užsakymą, skelbimų ir reklamos talpinimą.

Reikalavimai

Aukštasis ar aukštesnysis išsilavinimas; Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (Excel, Word, Outlook, kt.); Geros lietuvių kalbos, raštvedybos žinios; Puikios anglų kalbos žinios žodžiu ir raštu; Komunikabilumas ir reprezentatyvi išvaizda; Iniciatyvumas, atsakingumas, iššūkių nebijojimas, sugebėjimas greitai mokytis; Progresyvus mąstymas, sugebėjimas spręsti problemas bei priimti sprendimus; Noras mokytis ir susipažinti su įmonės produktų savybėmis bei specifika. Privalumai Informacinių technologijų žinių pagrindai; Rusų kalbos žinios; Patirtis vadybininko /prekybos srityje; Patirtis dirbant su juvelyrika ar brangakmeniais; Vairuotojo pažymėjimas ir nuosava transporto priemonė .

Įmonė siūlo

Visas socialines garantijas; Priedus prie atlyginimo, priklausančius nuo darbo rezultatų; Geras darbo sąlygas (įmonės ofisas yra Vilniaus centre); Galimybę tobulėti ir lavinti anglų kalbos žinias, įgauti naujų įgūdžių. Galimybę prisidėti prie įmonės veiklos vystymo, bei įtakoti įmonės veiklos rezultatus. Gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką siųsti per CV MARKET sistemą arba el. paštu info(eta)indivi.lt iki 2013 m. lapkričio 22 d. Tel. pasiteirauti:+370 666 77977 Kontaktinis asmuo: Darija